A sikeres második InnerSun kurzus 17 résztvevőjének órai munkája során megszületett egy újabb akadálymentesített videoklipp is, amelyet Tímár Péter Moziklip című filméből dolgoztak fel. Ezt  itt tudjátok megnézni:

A második kurzus hallgatóinak visszajelzéseiből egy kis ízelítő:

"Kár, hogy vége!
Úgy megyek el, hogy minden percét élveztem!
Köszönöm - Inner Sun!!!!! Minden szuper volt kitűnően éreztem magam!' Csak jót mondhatok, mert csodálatos szerető emberekkel voltam körülvéve. A szervezők csodálatos emberek...Változatos program, szép környezet, és ez mind egy helyen !

Ez a suli megerősített abban, hogy jó úton indultam el és abban is, hogy ezen az úton tovább kell haladnom. Sok új információval, élménnyel lettem gazdagabb és nagyszerű embereket ismerhettem meg.
Tele vagyok tudásszomjjal, energiával, tervekkel.
'Testi lelki megújulást hozott ez a néhány nap. Hiányozni fogtok, és hiányozni fog!!!
Inner Sun Köszönöm!"    /Edit/

 

"Nagyon sokat kaptunk Tőletek. Tudom, hogy egy köszönet nagyon kevés ahhoz képest, amennyi energiát Ti beleraktatok, hogy létrejöhessen ez a rendkívül szuper tanfolyam, ahol együtt lehettünk ilyen csodás egyéniséggel mint Ti.

Örülök, hogy megismertelek benneteket , csodálatos órákat tölthettem el veletek ..... A baráti légkör miatt nem volt nehéz felszabadultnak lenni, amiről ti rendkívül jól gondoskodtatok mindig!:)
Szuper tanfolyam az InnerSun a legprofibb, csak ajánlani tudom!:)"    /Zoltán/

 

"Számomra meglepő volt mennyire el tudok veszni vakon. Annak ellenére, hogy ezen a téren a vak vacsorák alkalmával már kicsit bele érezhettem a nem látó emberek napi kihívásaival. Próbáltam térben elhelyezni a lejátszott film részleteket, a háttérzajok alapján.

Gondolok itt a vásári hangulatra, majd a tenger zúgására,lépésekre, pénzcsörgésre...stb Amíg ezeket figyeltem a szöveget fel sem fogtam igazán. A narráció viszont kézen fogott és végig vezetett. Nem gondoltam bele még soha,hogy vakon ennyire más filmet nézni.(is) Pedig logikus. Köszönöm ezt az élményt nektek."   /Anikó/

 

"Nekem az akadálymentesített játék tapasztalatom az, hogy hálás vagyok, amiért látok, ugyanis kiszolgáltatottnak, bizonytalannak éreztem magamat, ebben az állapotban, szemeimet eltakarva filmet 'néztem' és csak a füleimre hagyatkozhattam. Narráció nélkül nem is értettem, hogy pontosan mi történik.

Úgy gondolom ha Isteni inspiráció útján szeretetből alkotunk egy filmet, akkor az csak léleképítő hatású lehet. Így az akadálymentesítést is mindig szem előtt kell tartanunk. Hiszen a vakok, süketek is szívesen járnak moziba , és színházba. A cél az, hogy mindenki jól érezze magát, és megérintse a film mondanivalója. Nincsenek véletlenek, örülök, hogy eljutottam a képzésetekre. Jó helyen vagyok."    /Kriszti/